Festival GalleriForside GallerierGalleriKoncertgallerierKultur/EventNyheder

Galleri: Tessa satte gang i “Duften af AMBU” fredag aften

AMBU festen er ikke helt så stor som normalt, men ”Duften af AMBU” kan også noget. Se billeder fra koncerten med Tessa fredag aften her.

Det var de unge der var mødt frem til den store scene fredag aften, da Tessa satte gang i den to dages festival AMBU fest i Hobro.

Her er kommet folk fra både Aalborg og Aarhus for at være med i dag, ja endda helt fra København, lød det fra nogen af de kontrollører som tog imod os da vi ankom til festpladsen.

Selv om pladsen ikke var helt fyldt var der sandelig fest.

Den unge dame fra vestegnen der med sit helt eget sprog, kan i den grad få publikum med sig og det skal hun have ros for. Tessa levere varen.

Det eneste malurt ved starten på AMBU festen må være, at prisen på fadøl skal sættes op, for den mænget fadøl der blev kastet med, bevidner bare enten et meget ungt koncertpublikum og at de øl må være for billige. SÅ Hobro, stop med det.

Festen fortsætter resten af fredagen, hvor Emil Stabil går på scenen kl. 22.30 inden det bliver ”Helt Ude af Kontrol” inden festen lukker fredag.

 

Lørdag venter der så et rigtig godt program, som nok også vil vække interesse ved det noget ældre publikum.

Først kommer Drew Sycamore kl. 16.00 herefter bliver det de, danske legender TV2 inden Carpark North for alvor sætter gang i festen.

Inden det bliver tid til at lukke og slukke årets AMBU fest skal vi lige have Danmarks største pop band gennem tiden AQUA går på scenen kl. 22.45

Lene, Søren og René er den perfekte afslutning, for hold nu op en koncert AQUA gav i Skanderborg, da Smukfest est holdt Småfest, så Hobro i kan godt glæde jer.

Det er stadigt muligt at få billet til AMBU festen som kan købes HER.

Relaterede artikler

Back to top button
x