112Nyheder

Flere bøder for kørsel i Grønnegade

Det er stadig forbudt at køre fra Skottenborg til Preislers Plads ad Grønnegade, men det ser mange bilister stadig stort på.

Siden januar har der været forbud mod kørsel på den nederste del af Grønnegade, en strækning mange bilister normalt bruger, når de skal fra Skottenborg til Preislers Plads. Men trods skiltning og flere indsatser fra politiet, så er der stadig mange der overser eller ignorerer forbuddet.

Torsdag fra 12.45 til 13.30 gennemførte politiet endnu en kontrol på strækningen, og igen kunne politiet dele bøder ud på 1.000 kroner stykket.

“Vi har tidligere været ved Grønnegade for at dele bøder ud til folk, der ikke overholder skiltningen, men det lader ikke til at have den helt store effekt. På tre kvarter sigtede vi 11 bilister for ikke at overholde skiltningen ved at køre ind i det område, som kun er tilegnet busser,” siger politikommissær Peter Justesen fra lokalpolitiet i Viborg.

På grund af tung trafik og lastbiler i forbindelse med byggearbejde i Gravene, er der ikke plads til busserne, hvis der også er almindelig trafik, hvilket er grunden til at almindelig trafik for øjeblikket er forbudt og derfor må finde andre veje, for eksempel ad den øvre del af Gravene forbi Føtex og Vægtertorvet.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close