FodboldNyhederSportSport Galleri

Flot indsats endte endnu engang med nederlag i Herning

På trods af en flot indsats, så endte det endnu engang med et Randers FC-nederlag i Herning på det mål Erik Sviatchenko pandede ind efter et hjørnespark efter 16 minutters spil.

Det vil bare ikke lykkes for Randers FC at nappe en sejr over FC Midtjylland. Det statistiske overtag har været beskrevet mange gange, når modstanderen har være ulvene fra Herning, men i de sidste mange indbyrdes opgør har man kunnet se, at Randers FC har været på fuld spillemæssig omgangshøjde med det midtjyske tophold.

Det var Randers FC også søndag eftermiddag i Herning, hvor det trods perioder med stort spillemæssigt overtag og gode chancer endte med et 0-1-nederlag på det mål som FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko satte ind efter 16 minutters spil på hovedstød efter et hjørnespark.

Det var nærmest det eneste forsøg hjemmeholdet havde i første halvleg, mens Randers FC kunne notere sig en stor chance til Alhaji Kamara efter otte minutters spil på fornemt oplæg af Tosin Kehinde, der legede kispus med flere modstandere. Desværre fik den sierraleonske spydspids ikke ordentlig ram på bolden, og det endte med et målspark. Udover den chance havde Frederik Lauenborg også en fin skudmulighed fra distancen, men ellers var det småt med oplagte chancer. Randers FC havde godt fat i hjemmeholdet og vandt mange andenbolde, som var med til at lægge et tryk på hjemmeholdet.

Efter føringsmålet stillede hjemmeholdet sig nemlig tilbage og stod kompakt i kæderne, hvor de ventede på de omstillingsmuligheder, som kunne opstå, når Randers FC skulle fremad i jagten på et udlignende mål.

Det kom dog ikke, og stillingen ved pausen var derfor 1-0 til FC Midtjylland.

Mønstret fra første halvleg fortsatte efter pausen, hvor Randers FC havde de største muligheder, men desværre ikke fik det omsat til mål. Heller ikke da tomålsskytten fra de seneste to kampe mod FC Nordsjælland og Fremad Amager, Stephen Odey, kom på banen. Han skabte dog lynhurtigt ravage oppe foran og var også tæt på at komme på skudhold i feltet, hvor han dog mistede fodfæstet og ikke kom til afslutning.

Randers FC pressede på helt til det sidste og Jakob Ankersen var ved at komme på skudhold i overtiden, hvor han nok burde have fyret kanonen af med det samme i stedet for at have taget en ekstra berøring.

Dermed blev det desværre igen til et nederlag til FC Midtjylland. Den kommende uge står på to muligheder for at få en sejr i hus, når vi torsdag skal i aktion i Europa Conference League på udebane mod CFR Cluj, mens den søndag kl. 18.00 står på 3F Superliga-fodbold på Cepheus Park Randers mod Brøndby IF.

Du kan købe billet til den kamp på https://billet.randersfc.dk

Startopstilling med ændringer undervejs:
Patrik Carlgren, Mikkel Kallesøe (46. Björn Kopplin), Simon Graves (82. Simon Piesinger), Erik Marxen, Oliver Bundgaard Kristensen – Tosin Kehinde (73. Tobias Klysner), Lasse Berg Johnsen, Frederik Lauenborg (62. Stephen Odey), Simon Tibbling (62. Jakob Ankersen) – Vito Hammershøy-Mistrati, Alhaji Kamara
Kampens Randers FC-spiller: Tosin Kehinde (valgt af fansene via Randers FC-app’en)

Gule kort:
Tosin Kehinde, Randers FC
Frederik Lauenborg, Randers FC
Simon Tibbling, Randers FC
Junior Brumado, FC Midtjylland
Raphael Onyedika, FC Midtjylland

Skrevet af Kristian Fredslund – Randers FC.
Foto: Gunnar Overlund Knudsen – MinByNEWS

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE