MotorsportNyhederSport

Formel 1: Magnussen er færdig hos Haas

Den danske Formel 1-kører slutter sin tid hos det problemramte Haas-hold efter denne sæson, oplyser han via Twitter. Og det samme gælder hans holdkammerat, Romain Grosjean.

Selvom der ikke er nogen officielt årsag til udskiftningen af de to racerkørere, gætter mange eksperter indenfor sporten på, at det drejer sig om at få penge ført til holdet, der ligesom mange andre er presset pga. coronakrisen.

Rygterne om Magnussens exit fra holdet har svirret længe, men intet har været meldt ud, før Haas-holdet udsendte en temmelig standard pressemeddelelse tidligere på dagen.

“Det har været et udfordrende år, derom skal der ikke være nogen tvivl, men begge kørere har givet alt de kunne bag rattet af VF-20 (Haas’ Formel-1 bil red.) Vi værdsætter deres input og deres erfaringer og bruger dem til at føre holdet videre til Abu Dhabi Grand Prix’et i december,” lyder meldingen fra holdet, der ifølge Ekstra Bladet kigger på den tidligere verdensmester Michael Schumachers søn, Mick og Nikita Mazepins, der kan komme med en økonomisk håndsrækning i kraft af hans fars russiske kemi-emperium.

Magnussen selv har ikke kommenteret på, om det betyder en exit fra Formel 1 i det hele taget, men har i stedet meldt følgende ud på twitter:

“Hej allesammen

Formel 1-sæsonen 2002 bliver den sidste for mig hos Haas F1.

Jeg har haft en god tid med holdet de sidste fire år, og jeg ser tilbage på en stor rejse.

At være en del af et nyt team har været en udfordring, jeg virkelig har nydt, og den har givet mig uvurderlig erfaring, der har hjulpet mig til at vokse og udvikle mig som racerkører.

Jeg vil gerne takke Gene, Günther og alle på holdet for deres loyalitet og tro på mig, i løbet af de sidste fire år.

Jeg arbejder stadig på planer for fremtiden, og jeg vil melde disse ud, på et senere tidspunkt.

Der er stadig seks løb tilbage i sæsonen, og jeg er fast besluttet på at slutte af på bedst mulig måde.

Tak til jer alle sammen for støtten.”

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close