112NyhederTopnyheder

FORSVUNDET: 57-årige Jane sidst set torsdag aften

Politiet efterlyser Jane Møller, som sidst blev set torsdag, hvor hun cyklede hjemad efter et besøg hos sin kæreste i Aarhus

OPDATERING: Den 57-årige kvinde blev fundet omkommet i Brabrand Sø 5. marts 2021. Vi har efter opfordring fra politiet fjernet de oprindelige billeder fra efterlysningen.

Østjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde 57-årige Jane Møller fra Åbyhøj i Aarhus. Hun er sidst blevet set torsdag aften, hvor hun cyklede hjem fra sin kæreste i Aarhus-bydelen Højbjerg.

Ifølge TV2 Østjylland, oplyser politiets vagtchef, at hendes cykel står ved hendes hjem i Åbyhø, men at de ikke ved, om hun er gået fra sin bopæl, blevet hentet eller hvad der er sket. Jane Møller var angiveligt i en deprimeret sindstilstand, sidst hun blev set.

“Vi har snakket med venner og hendes nærmeste, men der er ikke nogen, der ved noget. Vi kan heller ikke komme i telefonisk kontakt med hende,” siger vagtchefen til tv-stationen.

Politiet leder ifølge Ekstra Bladet lige nu efter Jane i området omkring hendes hjem, hvor hun bor alene. Mere specifikt søger de i området omkring Gellerup Skov og Brabrand Sø.

“Vi har flere politihunde ude, og vi har droner i luften,” siger vagtchef ved Østjyllands Politi Rene Ludvig til avisen. Jane Møller er blevet meldt savnet af en af hendes bekendte, der ikke kan komme i kontakt med hende, og det er ifølge vagtchefen meget unormalt for Jane ikke at give lyd fra sig.

Jane Møller beskrives som:

  • 57 år
  • Ca. 175 cm høj, slank
  • Langt, gråligt hår ned til skulderen
  • Bærer ofte briller og øreringe, der hænger
  • Formentligt iklædt et strikpandebånd, en knælang, marineblå jakke, mørkeblå cowboybukser og brune skindstøvletter/vandresko
  • Har et lille modersmærke på venstre kind

Har du set Jane, så kontakt Østjyllands Politi via tlf. 114.

Opdateres …

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close