FodboldForside FremhævetNyhederSport

Frederik Brandhof skifter Viborg FF ud med AGF

AGF tilknytter profil fra NordicBet ligaen fra sommeren 2021.

Fra sommeren 2021 tiltræder et nyt ansigt på Fredensvang i skikkelse af 24-årige Frederik Brandhof, der skifter til AGF fra Viborg FF, når hans kontrakt med midtjyderne udløber til sommer.

Brandhof er en dynamisk midtbanespiller, der de sidste par år har vist sit værd for Viborg FF i NordicBet ligaen. Han debuterede dog i seniorfodbold allerede som 17-årig hos naboerne fra Skive hvor han spillede mere end 100 divisionskampe inden han skiftede til FC Midtjylland.

Derfra gik turen i januar 2019 til Viborg FF, hvor han indtil nu er noteret for 61 førsteholdskampe og 12 mål og blev ved udgangen af 2020 kåret til årets spiller for Viborgenserne.

I denne sæson har Brandhof optrådt i 17 kampe for de grønblusede og har scoret to mål. 

Men fra sommer går turen altså til AGF, når Frederik Brandhofs kontrakt med Viborg udløber. I Aarhus tiltræder han på en 3 ½ år lang aftale fra 1. juli 2021.

– Vi er rigtig glade for, at vi kan hente Frederik til Fredensvang. Han er en dynamisk og målfarlig midtbanespiller, der trods sin relative unge alder har spillet rigtig mange divisionskampe og for længst har vist sit værd som en hårdtarbejdende og ihærdig fodboldspiller. Frederik indeholder mange af de dyder som vi sætter højt i AGF og han bliver en fin tilføjelse til vores trup, hvor han kommer til at give os nogen nye dimensioner og muligheder, og vi ser frem til at byde ham velkommen til sommer, siger cheftræner i AGF, David Nielsen.

Frederik Brandhof, der primært gør sig centralt på midtbanen, men som også har spillet på kanten og på back-pladsen, er noteret for tre kampe for det danske U19- og U20-landshold. 
Han tiltræder i AGF den 1. juli 2021.

 

Viborg FF skriver:

Det har ikke været muligt at nå til enighed om en kontraktforlængelse, og derfor stopper Frederik Brandhof i Viborg FF efter denne sæson, når midtbanespillerens kontrakt udløber den 30. juni.

-Frederik har udviklet sig meget positivt siden han kom til Viborg, og derfor har vi også været interesseret i at forlænge aftalen. Det har været et langt forløb, men da det ikke var muligt at nå til enighed om en ny kontrakt i sommer, så har vi siden da kigget anderledes på vores trupsammensætning fremadrettet. Selvom vi gerne havde set ham fortsætte, så er vi også afklarede med, at det er en del af gamet og vi ønsker ham held og lykke.

-Han er stadig en vigtig spiller for os i den kommende halvsæson, hvor vi har et fælles mål at kæmpe for, og vi har fuld tillid til, at vi ser den bedste udgave af Frederik Brandhof i de mange spændende kampe, der venter forude, siger sportschef Jesper Fredberg.

Selv er Frederik Brandhof også indstillet på at slutte af i Viborg på bedste vis:

-Jeg har været rigtig glad for min tid i Viborg, hvor jeg har udviklet mig utroligt meget, men til sommer skal der skrives et nyt kapitel i min karriere. Jeg er selvfølgelig stadig topmotiveret for at slutte sæsonen godt af her, og jeg skylder mine holdkammerater og fansene en god afslutning, så det vil jeg gøre alt for at bidrage til.

Frederik Brandhof har i denne sæson spillet 15 kampe og scoret to gange for VFF i 1. division.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close