112Nyheder

Fremstilles for vandvidskørsel efter voldsomt færdselsuheld i Silkeborg

39-årig mand fra Vejle bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for vanvidskørsel efter paragraf 252 i straffeloven

Den 39-årige bilist der søndag omkring kl. 19 kørte galt ved krydset Frederiksberggade/Lyngbygade, vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør for to overtrædelser af straffelovens paragraf 252, der er en af de paragraffer, der ofte tages i anvendelse mod vanvidsbilister. Paragraffen omhandler fare for andres liv og førlighed og har en strafferamme op til 8 års fængsel.

Vidner har vurderet hastigheden til op mod 100 km/t, da manden angiveligt kørte over for rødt, ramte en lysstander og derefter en anden bil, der blev slynget væk, og fortsatte mod en 49-årig mand og hans to sønner på 12 og 15 år, der var på vej over fodgængerfelt og måtte springe for livet. Derefter påkørte han to parkerede biler ca. 150 meter fra krydset. Den 39-årige blev efterfølgende kørt til sygehuset i Herning, men uden livstruende skader.

Politiet efterlyste umiddelbart efter ulykken vidner og særligt manden med de to sønner, der måtte springe for livet. Politiet har fået kontakt til sidstnævnte.

Den anden bilist, der blev ramt af den 39-årige, er en 57-årig mand fra Silkeborg, der efter ulykken blev kørt til Skejby. Hans tilstand er ikke kritisk.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close