NyhederUddannelse

Friskole nord for Holstebro indstillet til national kommunikationspris for facebookprofil

Margrethe Reedtz Skolen er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021 for sin facebookprofil. SEVERIN-PRISEN er en national kommunikationspris for frie skoler, som gør det særligt godt på sociale medier.

Børnestemmer til morgensang. Frikvarter på boldbanen. Kælketur i vinterlandskabet. Dagligdagen på Margrete Reedtz Skolen er lige så varieret, som den er lærerig. Og på Facebook bliver hverdagen på skolen i Ryde foreviget, så alle nysgerrige sjæle kan følge med.

Derfor er friskolen nu indstillet til den nationale kommunikationspris for frie skoler, SEVERIN-PRISEN. Prisen gives for fjerde gang til en højskole, efterskole, friskole eller privatskole, der gør det særligt godt på sociale medier.

Den lille vestjyske skole formår at give et unikt indblik i elevernes hverdag, så både elever, forældre og andre interesserede også kan være en del af skolelivet digitalt. Begrundelsen for indstillingen er, at skolen formår at formidle sine værdier ud gennem indholdet på Facebook.

Fantastisk anerkendelse

Skoleleder Lilian Overgaard Klinkby er glad for, at skolen får et digitalt skulderklap med indstillingen til SEVERIN-PRISEN 2021.

“Facebook er et godt værktøj for os til at vise, hvad vi står for. Det er vigtigt for os, at forældre bliver involveret og kan følge med i, hvad vi foretager os her på skolen,” fortæller Lilian Overgaard Klinkby.

“Det er en fantastisk anerkendelse at være indstillet til prisen. Det luner, at vores tilgang til sociale medier bliver lagt mærke til, selvom vi er en lille skole,” uddyber hun.

Stærke værdier online

SEVERIN-PRISEN gives årligt til en fri grundskole, efterskole eller højskole, som formår at bringe vigtige værdier i spil på dens sociale kanaler. Årets tema er ‘Oplysning.’

I år uddeles SEVERIN-PRISEN af lektor Anne Mette Thorhauge, generalsekretær for Folkehøjskolernes Forening, Elsebeth Gerner Nielsen samt kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard.

Alle kan indstille en fri skole til prisen
Indstillingen til SEVERIN-PRISEN er åben til og med onsdag den 6. oktober, og enhver kan indstille en fri skole, som gør det godt på sociale medier. Der kan indstilles på www.vostok.dk/severin-prisen. Herefter vælger juryen tre nominerede, som sendes til offentlig afstemning.

Hvad er SEVERIN-PRISEN?
SEVERIN-PRISEN er indstiftet af forstander ved Lunderskov Efterskole, Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard i 2018 for at sætte fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede. Tidligere vindere af SEVERIN-PRISEN er Glamsbjerg Friskole, Fredericia Realskole og Sct. Ibs Skole i Horsens.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE