Forside GallerierGalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Galleri: Bjerringbro-Silkeborg rykker tætter på en semifinale-plads med sejr over KIF

Bjerringbro-Silkeborg vandt torsdag aften over KIF Kolding og er nu et stort skridt nærmere semifinalen. Vi har samlet et galleri fra kampen her.

Det var ikke super flot og poleret spil torsdag aften i Sydbank Arena i Kolding, men efter 60 minutter kunne drengene fra Søhøjlandet juble og tage to gode point med hjem.

Med sejren kom BSH meget tæt på semifinalen og den kan komme i hus på søndag, når man møder Sønderjyske hjemme i Jysk Arena.

De to hold fulgtes af genne de først tyve minutter af kampen, men herfra var det hjemmeholdet der trak fra og Kolding kunne gå til pause foran med 14-12.

Det fik Bjerringbro-Silkeborg hurtigt lavet om på efter pausen og efter små fire minutter var der balance i regnskabet med 15-15.

Herfra var det BSH der sad på kampen, særligt Jacob Lassen var i hopla med 5 scoring i anden halvleg. Lassen blev topscore med syv mål.

I målet tog Kasper Larsen godt fra og leverede flere store redninger, og stod med en redningsprocent på 43, han tog i alt 6 afslutninger fra KIF på 14 forsøg.

Nu venter den sidste hjemmekamp i slutspillet når Sønderjyske kommer på besøg på søndag. Kampen spilles kl. 20.00 og kan ses på TV2 Sport.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close