Forside GallerierGalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Galleri: Bjerringbro-Silkeborg vandt sikkert over RK Nexe

Tirsdag aften var der tophåndbold i Jysk Arena, Bjerringbro-Silkeborg vandet med seks over RK Nexe. Se billeder fra kampen her.

Bjerringbro-Silkeborg skulle i Q2 om at komme i gruppespillet i EHF European League, møde RK Nexe fra Kroatien.

Der spilles over to kampe og holdet fra Søhøjlandet, havde hjemmekamp i det første opgør tirsdag aften. Så her var målet, at sikker sig det bedste mulige udgangspunkt, før returopgøret næste tirsdag i Kroatien.

Missionen lykkes, for Patrick Westerholms tropper leveret en rigtig mandfolkeindsats og vandt kampen med seks mål.

Det betyder at, selv om det bliver svært, er chancen for Europæisk gruppespil, så sandelige i live, hos de danske sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg.

Kampens spiller blev Jacob Lassen, som blev noteret for fem scoringer. Det samme gjorde Nikolai Øris og Henrik Tilsted. Alexander Lynggaard stod for fire scoringer, mens Hällbeck, Kjeldgaard og Bogojevic hver stod for tre scoringer.

Patrick Boldsen og Jeppe Gade fik hver bolden i nettet to gange, mens Aksel Horgen blev tilskrevet en enkelt scoring.

Johan Sjöstrand stof med 17,65% mens unge Mikkel Løvkvist havde en god dag i målet og stod med en redningsprocent på 35%.

Nu venter der så et returopgør mod RK Nexe på tirsdag den 28 september, men først skal BSH en tur til Ringsted på lørdag, når Christian Dalmose og TMS venter i den hjemlige liga. Kampstart er kl. 15.00.

Vi har herover samlet et galleri fra kampen mod RK Nexe, hvor 1671 tilskuere var på plads til en fed håndbold aften.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE