GalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Galleri: Bjerringbro-Silkeborg vinder første kamp i Århus

Torsdag aften blev første af to kampe i denne uge, mellem Århus Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg spillet.

Her var det holdet fra Søhøjlandet der trak det længste strå og kunne forlade ”Smiles By” med det største smil. For da hal uret havde vist 60. minutter stod der 32-27 til BSH.

Det var et hårdt og kontant spil Bjerringbro-Silkeborg lagde for dagenen, og derfor fik Århus Håndbold mange chancer for at reducere målscoreren på tavlen med straffescoringer. Fredrik Schilling gjorde hvad han kunne på 7 meterpletten med tre straffescoringer på 12 minutter, inden det lykkedes Kasper Larsen at redde det fjerde forsøg, holdt Århus fast i gæsterne. BSH havde mest gang i scoringen, det betød pause med stillingen 12-16.

I anden halvleg var det igen BSH der holdt fast og var foran med seks, inden Schilling igen fik sat tre hurtige ind på straffe, for Århus Håndbold. William Aar blev hjemmeholdes topscore med syv mål og en flot anden halvleg, men det var ikke nok og hjemmeholdet.

I morgen får Århus Håndbold dog endnu et forsøg mod Bjerringbro-Silkeborg, hvor de igen gæster Ceres Arena. Denne gang gælder det 1/8-finalen i Santander Cuppen, hvor Århus Håndbold altså trak BSH. Bjerringbro-Silkeborg har et tætpakket kampprogram, så blev to kampe på tre dage løsningen.

Vi har samlet et billedgalleri fra kampen som kan ses i toppen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close