GalleriHestesportNyhederSport

Galleri: Carina Cassøe Krüth fik sit personlige bedste resultat med Heilines Danciera

Lørdag var der ud over freestyle i World Cuppen også både spring og den store følauktion ved World Cup Herning. Se billeder fra dagen her.

Carina Cassøe Krüth og hendes 10-årige hoppe Heilines Danciera af Fürstenball dansede sammen i deres svære freestyle. Med en score på 86.395% sit personlige bedste, endte hun på andenpladsen efter sin holdkammerat fra OL i Tokyo, Cathrine Dufour.

Carina Cassøe Krüth var også meget glad og sagde efterfølgende: ”Hun er bare en super god kammerat derinde. Hun er så ærlig, og hun gør alt, hvad jeg beder hende om, og endnu mere. – Hun er bare fantastisk. Da publikum begyndte at klappe, var det ret tidligt, så jeg tænkte ‘nå det komme de til at gøre et stykke tid’, men det var meget fedt, og jeg tror, at det danske publikum ved, at de kan klappe, og hun kan lide det.”

Vinder blev som mange nok havde forventet Cathrine Dufour og Cassidy med 87,115%. Nummer tre blev lige som fredag aften den hollandske rytter Dinja van Liere og hendes kun 9-årige hingst Hermes. De fik 84.360% for deres freestyle.

Læs også: Verdens hesten Cassidy slutter af med sejr i World Cuppen i Herning

 

Foto: Gunnar Overlund Knudsen – MinByNEWS

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE