ForsideForside FremhævetForside GallerierGalleriNyhederSport

Galleri: Kæmpe boksestævne i Holstebro

Der blev bokset ikke færre end 100 kampe ved det store Hancock Box Cup stævne i weekenden

178 boksere fra Danmark, Norge, Tyskland og Holland deltog i stævnet, der blev arrangeret af bokseklubberne BK Limfjord Skive og Bokseklubben Sct. Jørgen i Holstebro.

Der blev bokset indledende kampe lørdag, mens finalerne blev afviklet om søndagen.

Værtsby Bokseklubben Sct. Jørgen Holstebro havde 3 boksere med.

Den erfaren og tidligere Danmarksmester Joe Joe Fahn boksede sent lørdag aften og måtte kæmpe en hård kamp i 3×3 min. Han måtte sande et nederlag og nøjes med at bokse i indledende.

Diallo Mady havde søndag en direkte finale kamp som blev særdeles hård. Diallo Mady boksede rigtigt godt og havde styr på teknikken men modstanden blev for hård i sidste omgang. Diallo Mady måtte nøjes med 2 pladsen og tog sølv med hjem til træningslokalet, men kampen gav en masse læring og erfaring.

Søndagen sidste Kamp blev et opgør i den tunge vægtklasse. Fra Bokseklubben Sct Jørgen deltog  Frederik Rex med en vægt på 91 kg. Han har haft 3 opgør med Orhan Rizvan fra Bokseklubben Limfjord Skive. De første 2 kampe tidligere i efteråret har Orhan vundet, så den skulle have fuld smæk på i søndagens kamp. Som forudset blev det en tæt og hård kamp, Det blev en rigtigt herrefight i 3 x 3 min. Kampen endte med en sejr til Frederik der fik sin revanche som fortjent

Spørger man formanden for værtsklubben Bokseklubben Sct. Jørgen i Holstebro, Jacob Ravnholt, så hæfter han gerne et “endelig” til årets store boksestævne, der blev arrangeret i samarbejde med Bokseklubben Limfjorden fra Skive.

– Det er lidt som en tidlig juleaften, også selvom det kræver mange frivillige i kulissen for at få stævnet til at glide. Så meget desto mere er det en fornøjelse, når tingene bare spiller, udtaler Jacob Ravnholt.

Fotos: MinByNews Preben Callesen

Back to top button
ANNONCE