ForsideForside FremhævetForside GallerierGalleriKultur/EventNyheder

GALLERI: Mad som Fællesskab

Kampen mod ensomhed kæmpes på mange fronter, og mandag aften i Slagteriet stod den på Mad som Fællesskab.

Der var fuldt booket, inden Maddivisionen kunne diske op med jordskokkesuppe med toppings og brød, samt æblekage, kaffe og te til de 100 deltagere, der havde meldt sig til Mad som Fællesskab på Slagteriet i Holstebro.

Arrangementet blev afholdt i forbindelse med projektet March mod Ensomhed. Manden bag er Patrick Cakirli, der siden uge 33 har gået rundt i landet i selskab med andre danskere. Mandag ankom han til Holstebro, og det blev altså fejret med en gang mad og godt selskab.

“Den bedste kur mod ensomhed at møde med andre og tale om det. Og at være sammen om noget, som vi er det ved vores fællesspisninger,” forklarer Mette Sandholt, der er projektkoordinator i Slagteriet og frivillig i Maddivisionen.

“Maden er lavet af de ti frivillige i Maddivisionen, og vi har fået hjælp fra Kafferisteriet, der blandt andet har bagt det brød, vi serverer.”

For Mette Sandholt er det en naturlig ting, at arrangementer bliver holdt på Slagteriet.

“Slagteriet har mange fællesskaber i forvejen, så det giver mening at det bliver der. Der er også blevet holdt en del forskellige fællesspisninger, hvor vi fra Maddivisionen kommer og laver maden. På den måde kan det fællesskab rigtigt mange ting,” forklarer hun.

“Særligt efter corona, er der et stigende behov for, at vi finder tilbage til de ting, vi er vant til. Og mad er jo en god ting at samles om, rundt om bordet.”

Aftenen bød blandt andet også på underholdning fra Ikarus Stage Arts og Nordisk teaterlaboratorium.

Læs mere om March Mod Ensomhed på Facebook.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE