FodboldForside GallerierGalleriNyhederSportSport Galleri

Galleri: Se billeder fra Ceres Park da AGF tog imod FCK

Det blev ikke helt det resultat man havde ønsket sig, men rammen til kampen var noget nær fantastisk. Se billeder fra kampen her.

For anden gang på få dage var fodbolden vendt hjem til Ceres Park, da der søndag var topkamp og nyklassiker mellem AGF og FC København – foran den maksimale udnyttelse af Superliga-ordningen i Ceres Park, nemlig 8.500.

Det blev til et bittert 1-2 nederlag til ”De Hviie” efter brandkamp i Ceres Park.

Vores fotograf Klaus Dreyer fra Eventfotografi.dk var klar på stadion og det kom der dette galleri ud af, det kan ses herover.

Til sidst udviklede kampen sig dramatisk med tumult og skænderier, da FCK’erne var lige lovlige tidsudtrækkende til vores temperament. Kamil Grabara gik op ved flere dødbolds-situationer og det fik skabt en mulighed for skud til Bror Blume, der bankede til den fra kanten af feltet. Men ak – lidt typisk for kampen manglede AGF også heldet i det forsøg, der ramte overliggeren. Så man måtte til sidst sluge et bittert nederlag på 1-2, som absolut ikke stod mål med indsatsen, der var til tre point.

Næste kamp er ”returopgøret” fra i dag, når “De Hviie” møder FC København i den omvendte kamp i mesterskabsspillet. Det er i Parken mandag den 3. maj.

AGF – FCK / 3F Superligaen Runde 27 (Mesterskabsspillet) / Ceres Park
1-2 (1-1)
26’ 0-1: Jonas Wind
30’ 1-1: Casper Højer Nielsen
58’ 1-2: Jens Stage

Tilskuere: 8.061

MoM: Casper Højer Nielsen

Advarsler: AGF: Benjamin Hvidt, Sebastian Hausner, Kamil Grabara
FCK: Peter Ankersen, Lukas Lerager, Zeca, Victor Nelsson

AGF:
Kamil Grabara, Kevin Diks (83′ Munksgaard), Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen, Nicolai Poulsen (60’ Benjamin Hvidt), Patrick Olsen (72′ Bubacarr Sanneh), Bror Blume, Albert Grønbæk (83′ Zach Duncan), Jon Thorsteinsson (60’ Gift Links), Alexander Ammitzbøll.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close