FodboldForside GallerierGalleriNyhederSportSport Galleri

Galleri: Se billeder fra en sikker Viborg sejr over Fredericia

Lørdag eftermiddag var der forår i luften, da Viborg FF vandt en sikker sejr på hjemmebane 4-1.

Det begynder for alvor at dufte af Superliga i Domkirkebyen, for efter lørdagens sejr hjemme over FC Fredericia, blev der lagt afstand til forfølgerne fra Silkeborg og Esbjerg, da de spillede 1-1 i Esbjerg.

Viborg var klart det bedste hold på banen, selv om gæsterne kom frem til flere gode chancer, var det hjemmeholdet der var i kontrol og efter bare ti minutters spil kunne Sebastian Grønning score til 1-0.

Foto: MG – MinByNEWS

Viborg fortsatte og der gik kun syv minutter bolden igen var i nettet, denne gang var der Justin Lonwijk, som kunne score sit første mål som Viborg spiller og dermed stod der 2-0.

Det var også stillingen ved pausen, som VFF kunne gå ind til med en kamp hvor de var i kontrol og duften af oprykning, komme nærmer.

I anden halvleg var det igen Viborg der var bedst og selv om der skulle gå tyve minutter før Sebastian Grønning kunne score sit anden mål og sin 12 sæson scoring.

Gæsterne udnyttede det næste angreb til at bringe sig ind i kampen, med en scoring af Christian Ege.

Herfra fik gæsterne mere gang i sit spil og var mere med i kampen, uden dog at blive sådan rigtige farlige.

Efter 75 minutters spil foretog cheftræner Lars Friss en doblet udskiftning da han satte Tobias Bech og Serge Deble på banen.

Deble skulle kun bruge ni minutter til at lukke kampen, da han fik prikket en ripost fra et Skhirtladze hovedstød i kassen til 4-1.

Foto: MG – MinByNEWS

Næste opgave for Viborg FF er på fredag den 16. april kl. 18.00, hvor der er topkamp på Energi Viborg Arena. Her kommer Esbjerg på besøg og her skal man forsøge at tage pusten ud af holdet fra den gamle fisker by.

 

Viborg FF 4 – 1 FC Fredericia

1-0 Sebastian Grønning (10.)
2-0 Justin Lonwijk (17.)
3-0 Sebastian Grønning (65.)
3-1 Christian Ege (66.)
4-1 Serge Deble (86.)

Startopstilling
Lucas Lund – Frederik Brandhof, Lars Kramer, Mads Lauritsen, Christian Sørensen – Jeppe Grønning, Jakob Bonde, Justin Lonwijk – Younes Bakiz, Sebastian Grønning, Davit Skhirtladze

Indskiftninger
Sofus Berger for Jakob Bonde (59.)
Tobias Bech for Younes Bakiz (75.)
Serge Deble for Sebastian Grønning (75.)

Kort
Gult: Jeppe Grønning, Frederik Brandhof, Justin Lonwijk

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close