FodboldGalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Galleri: Se billeder fra “Slaget om Bjerringbro”

Sæsonens hidtil vigtigste kamp - Slaget om Bjerringbro blev torsdag spillet på Bjerringbro Stadion.

Hvem skulle have håneretten i Bjerringbro. Håndboldspillerne fra  Bjerringbro-Silkeborg Håndbold eller et Allstars hold fra Bjerringbro IF. Der var ingen tvivl om af kamp, var sæsonens hidtil .

BSH holdes træner var igen i år Nikolaj Øris, som før kampen udtalte.

“Efter 6 år som cheftræner med lutter sejre, forventer jeg stærkt, at vi fortsætter i samme spor. For os er der kun én ting, der tæller, og det er en sejr. Dog venter der os en skræmmende modstander i form af Bjerringbro Allstars. Jeg har selv spillet i Bjerringbro IF – Fodbold i mange år, så jeg føler, vi taktisk står godt, da jeg kender spillerne og deres taktiske tilgang til spillet.”

“Vores spilleres niveau er af lidt svingende styrke, men jeg er sikker på, at med den rette taktik fra min side skal jeg nok få kompenseret for det – ellers kan jeg jo blive nødt til at sætte mig selv på banen. Det er trods alt sæsonens hidtil vigtigste kamp!”

Der skulle spilles 2×15 minutter på 7-mands bane.

BIF stillede med 6 førsteholdsspillere, suppleret med formand Michael Jensen, tidligere førsteholdsspiller Heine Myrvoll og de to noget ældre spillere fra 90érnes Jyllandsseriehold, Johnny Nielsen og Flemming Thagaard.

BSH stillede op med et stærkt hold, og med bla. de tidligere Bjerringbro IF spillere, Jeppe Gade og brødrene Mads og Nikolaj Øris, vandt håndboldholdet 4-3.

Dermed er cheftræner Øris fortsat ubesejret i “Slaget om Bjerringbro”

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close