Forside GallerierGalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Galleri: Se kampen BSH mod Lemvig i billeder

Bjerringbro-Silkeborg fik revanche og to point i onsdagens kamp mod Lemvig-Thyborøn i Jysk Arena. Se billeder fra kampen her.

Resultatet var godt, stillet var bedre med der var stadig for mange tekniske fejl. Det må være konklusionen på onsdagens kamp mod Lemvig-Thyborøn i Jysk Arena, set med BSH briller.

For der står ikke i tabellen, hvordan de to point kom i hus og de tæller lige meget i regnskabet, så det vigtigste var at begge point kom på kontoen i Søhøjlandet.

Særligt når man ikke får point for ”lige ved og næsten” og der ikke spilles med ”synd for”, her er det stadig kampen mod Ribe-Esbjerg, det stadig onsdag aften, var et samtaleemne rundt i Jysk Arena.

Med fokus skulle stå på revanchen mod Lemvig og det blev løst og de to point kom i hus.

Kampens spiller blev helt fortjent William Bogojevic som med ti scoringer gjorde det svært for Lemvig denne onsdag i Silkeborg.

Vi har herover samlet et galleri fra kampen.

Efter kampen tog vi en snak med Patrick Westerholm, om hvordan han så på kampen og hvad der venter holdet inden jul. Det kan du se i linket herunder.

Se også: BSH vinder sikkert hjemme over Lemvig-Thyborøn

 

Nu venter der BSH en udekamp mod Aalborg på lørdag, mens Lemvig-Thyborøn hjemme får besøg af TTH Holstebro.

Der venter de to hold endnu en kamp før jul, her skal Lemvig-Thyborøn til Ribe-Esbjerg, mens Bjerringbro-Silkeborg får besøg af Skjern, så her er der lagt op til endnu en revanchematch i Jysk Arena, onsdag den 22. december.

HTH Herreligaen har også to spillerunder mellem jul og nytår, her skal Lemvig først have besøg af GOG den 27. december og lille nytårsaften går turen til ”Bette Balkan”, hvor Mors-Thy tager i mod.

Bjerringbro-Silkeborg har kun en kamp mellem jul og nytår, det er den 27. december i Skive.

Bjerringbro-Silkeborg 35 – 31 Lemvig-Thyborøn H.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE