Forside GallerierGalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Galleri: Sebastian Skube var i særklasse med til at skaffe finalepladsen

Bjerringbro-Silkeborg er i DM-finalen, og det var med syv Skube scoringer på lige så mange forsøg. Se billeder fra kampen her.

Bjerringbro-Silkeborg spillede sig torsdag aften, som det første hold, sig klar til DM-finalen, efter en sikker sejr hjemme i Jyske Arena, med 1100 vilde fans tilbage i hallen over TTH Holstebro.

TTH gav som altid hjemmeholdet kamp til stregen, men til sidst løb gæsterne tør for kræfter og Bjerringbro-Silkeborg kunne mod slutningen trække fra og vinde med fem mål.

I målet var det BSHs svenske keeper Johan Sjöstrand, der tog glansen af TTH angrebet. Johan stod med en redningsprocent på 41%, hvilket gav ham æren at blive udråbt til kampens spiller.

Skube var i hopla
Udover Sjöstrand, skilte særligt en spiller sig ud. Sebastian Skube var i hopla og leverede syv mål på syv forsøg. Samtidig var han med sine assists hele tiden med til at lægge maksimalt pres på TTH forsvaret. Og selv om de var ved at rive trøjen af ham, fik han bolden i mål.

Flere gange var han ude og juble sammen med tilskuerne, som var med til at sætte ekstra ild i hallen og hele BSH holdet.

Efter kampen var det en tydelig rørt Skube, der tog en snak med TV2 og på spørgsmålet om, hvad det betød at have fans tilbage i hallen og nu stå i finalen, knækkede playmakerens stemme, og øjnene blev våde.

”Det er så dejligt. Save the best for last, siger de. Og det har vi gjort i dag. Fra det første til det sidste. Vi har kæmpet 60 minutter. Ikke alt var godt, men vi har vist hjerte og mod. Og vi er i finalen,” sagde Skube i interviewet, inden han altså blev spurgt til den specielle jubel med fansene.

”Det er specielt, fordi det er min sidste sæson her. Og… Jeg er bare så glad”, lød det fra Sebastian Skube til TV2.

Vi har samlet et galleri fra torsdagens kamp, som kan ses i toppen.

Nu venter der så i første omgang to finale opgør mod Aalborg Håndbold. Det første spilles i Aalborg onsdag den 2. juni, og returopgøret er i Jysk Arena i Silkeborg den 8. juni.

Vi ser nærmere på den kommende DM-finale i starten af næste uge.

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE