Forside GallerierGalleriHåndboldNyhederSport

Galleri: Skanderborg-Aarhus er igen på tredjepladsen

Det blev til en sejr og to dejlige point til Skanderborg-Aarhus Håndbold, der rykker forbi Fredericia og op på tredjepladsen. Se billeder fra kampen her.

Tirsdag aften var der topkamp i HTH Herreligaen da nummer tre kom på besøg hos Skanderborg-Aarhus i Ceres Arena, som før dagen kamp var nummer fire.

Men efter 60 minutters vanvittig bølgegang i Ceres Arena, hvor hjemmeholdet ikke var ret gode i første halvleg, blev det efter en flot anden halvleg til en sejr til Skanderborg-Aarhus på 35-32.

Stillingen i pausen var 13-17, men efter tyve minutter var gæsterne foran med seks ved stillingen 8-14. Men hjemmeholdet fik sat nogle gode minutter sammen til sidst og fik hentet et par mål ind på Fredericia.

Efter otte et halvt minut i anden halvleg, bragte Morten Balling balance i regnskabet, 20-20 på straffekast. Morten Balling som også blev Skanderborg-Aarhus topscorer med 10 mål i kampen.

Efter yderlig ti minutter af anden halvleg var det stadig helt lige, for med 25-25 var der drama i Ceres Arena.

Men herfra var det hjemmeholdet, som trådte mest på gassen og stille og roligt trak lidt fra gæsterne, så med seks minutter tilbage var føringen 31-28.

Men spændingen var ikke ovre endnu, for Fredericia fik på de næste to minutter reduceret til 32-31.

Men her fik Skanderborg-Aarhus så sat prop i og gæsterne fik ikke scoret mere i kampen, det gjorde hjemmeholdet derimod, derfor kunne jublen bryde ud efter 60 minutter og en 35-32 sejr.

Se billeder fra kampen herover.

Foto: Benny Lind – MinByNEWS

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE