GalleriHåndboldNyhederSport

Galleri: Skive fH tæver TTH Holstebro i egen hule

Det blev til en længe ventet sejr på hjemmebane for Skive fH, da de lørdag vandt lokalopgøret over TTH Holstebro. Se billeder fra kampen her.

Skive tog lørdag eftermiddag hjemme imod storebroren fra Holstebro, men en flot spillet kamp fra Skive siden, gjorde dem fortjent til en flot og meget vigtig sejr, mod lokalrivalerne fra Holstebro.

Inter Fjord Arena i skive var igen godt fyldt op med 1049 tilskuere, der var klar til et af de mange vestjyske lokalopgør. Skive mandskabet var klar fra start og var kun bagud et par gange i hele kampen, og det var kun i det første kvarter, at kampen bølgende lidt frem og tilbage.

Ved stillingen 7-7 som var sidste gang TTH var tæt på at kunne få point med fra kampen. Magnus Brandbyge tog fra i skive målet og spillede en “ret” god kamp, men det gør man jo ikke uden at have et forsvar der bakker op.

Hele Skive holdet var med til at spille en god kamp i begge ender og kunne dermed  gå til halvleg med en føring på to 15-13 , hvor venstre fløj Malte Justesen havde klappet 6 kasser ind.

TTH kom ud med fuld fart fra halvleg, men de kom ikke med noget som Skive ikke kunne stå imod. I stedet for at komme tættere på Skive, var det hjemmeholdet der stille og roligt satte sig på kampen, og fik slået et fast hul på tre mål.

Med godt et kvarter igen kom hjemmeholdet foran med fire og Arne Damgaard og Peter Schilling Laursen skiftede ud i bagkæden som måske lige rystes i nogle minutter men finder troen og ideerne frem til at gøre det færdigt.

Men TTH kom tættere på og med bare 2 minutter og halvtreds sekunder scorede TTH’s Magnus Bramming til 29-28. Der gik måske et kort sus igennem alle i Skivehallen om de gange tidligere i sæsonen, hvor man også har haft tætte afslutninger på kampe.

Men Benjamin Holm lavede en klasse kasse med bare to minutter igen og nu var stillingen 30-28, TTH pressede hurtigt på og fik tilkæmpet et straffe som der blev brændt og da kampens spiller Nikolei Jensen scorede til 31-28 var kampen lukket.

Begge hold scorede en gang mere og kampen sluttede 32-29

Efter kampen havde Skives cheftræner disse ord om kampen:

Kampens spiller blev med nummer 47 Nikolei Jensen

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE