GalleriHåndboldNyhederSportSport Galleri

Galleri: Storsejr til Bjerringbro-Silkeborg over Sønderjyske

William Bogojevic var i hopla da Sønderjyske fik en håndbold lektion i Jysk Arena lørdag eftermiddag. Se billeder fra kampen her.

Før kampen udtalte Patrick Westerholm alt han forventet en tæt kamp, uden alt for mange mål og med et smil fortalte han, at netop dagens modstander fra Sønderjyske, tit havde taget point fra ham som træner. Så en BSH sejr med to mål var ganske ok for ham.

Det blev også tæt løb i de første 30 minutter, efter 22 minutter var hjemmeholdet foran med et ved stillingen 11-10.

Herfra komme hjemmeholdet så foran med tre mål, men Frederik Ladefoged fik i halvlegens sidste sekundet reduceret så det to hold kunne gå til pause ved stillingen 15-12.

I anden halvleg var det hjemmeholdet der satte tempoet og stille og roligt trak fra og sejren kom aldrig i fare og til sidst kunne Bjerringbro-Silkeborgs reservekeeper Joakim Toft, så lukke ballet til 36-25.

Topscore for BSH blev William Bogojevic med syv mål, kampens spiller blev Mikkel Løvkvist, han stod med 15 redninger på 33 forsøg fra Sønderjyske, dermed stod Mikkel med en redningsprocent på 45%.

Nu ser vi alle frem mod tirsdag hvor Skanderborg-Aarhus Håndbold kommer til Jysk Arena i Santander Cuppens kvartfinale, her gælder det en plads i Final4, et finalestævne som holdet meget gerne vil kvalificere sig til.

Bjerringbro-Silkeborg 36 – 25 SønderjyskE

 

Herover ses et galleri fra kampen, foto: Benny Lind – MinByNEWS.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE