Forside SekundærGalleriKoncertgallerierKultur/EventNyheder

Galleri: Suspekt skabte en vanvittig fest

Suspekt og DJ Emil Lange var fredag på besøg i Viborg og gav en vanvittig koncert på Paletten. Se billeder fra festen her.

Fredag aften var turen kommet til Viborg på Danmarkstouren 2021, hvor Suspekt spiller på den lidt mindre spillesteder rundt om i landet.

De festglade fans kom fra hele Jylland for, at synge med på ”Proletar” (hvor jeg står), ”Klam fyr”, ”Kinky Fætter” og ”Sut Den Op Fra Slap” , ja de var der alle sammen.

Vi talte med fans fra Aalborg, Låsby, Silkeborg og en helt fra Tønder, som denne fredag havde taget turen til Paletten i Viborg.

 

Emils Lange satte gang i festen

For lige at få publikum op i gear, før Bai-D, Orgi-E, Rune Rask skulle ”Brænder byen ned” så, var de DJ og Ski bums Emil Lange der gik på scenen og satte ild i publikum, så de var 110% klar til Suspekt, og det var de…

Suspekt fortsætter deres tur rundt i Danmark lidt endnu, de kommer til Herning i dag, lørdag d 28. nov. Støberiet i Nibe står for tur den 1. dec og Skråen i Aalborg får besøg torsdag den 2. december.

Koncerten i Aalborg er udsolgt, men i skrivende stund er der billetter at få til både koncerten i Herning og Nibe, så hvis du ikke lige ved hvad du skal i aften eller på onsdag, så skynd dig og køb en billet, til en vild fest.
Det kan vi kun varmt anbefale…

Suspekt i får fuldt hus, hvis vi gav stjerner denne fredag.

Se billeder fra koncerten herover.

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE