FestivalFestivalnytGalleriKultur/EventMidtjyllandNyheder

Galleri: Vi Elsker Sommer med Rasmus Bjerg og Mick Øgendahl​

Se billeder fra førstedagen på Vi Elsker Sommer, der i denne uge er på Tangkrogen i Aarhus.

Mick Øgendahl var første navn på plakaten onsdag aften, da Vi Elsker Sommer var kommet til Aarhus. Tænk da forsamlingshuset lagde hus til gak og løjer. Da cigaret-fadet blev båret rundt af en træt Else i forklæde. Cigaretterne er væk og det er Else nok også… MEN GAK OG LØJER DØR ALDRIG!!!. Det stod hr. Øgendahl for, selv om han selv mente, publikum måske allerede havde fået nok, igen som den gang hvor han havde spist tre hotter, da gik han også lidt kold i den tredje. Det kan vi bare slå fast, der var også plads til Mick Øgendahl, selv efter to gange spas med først med Mahamad Habane og derefter den sindige nordjyde Jonas Mogensen.

Kl. 21 indtog Rasmus Bjerg teltet som “John”. Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Det kunne man se og høre, selv om det var en sid ned koncert, blev der vippet lystigt med foden og sunget med på alle de store hit.

Vi har samlet et galleri fra første dagen som kan ses herover.

Hele showet køre igen i dag (torsdag den 6. aug) først med MGP showet kl. 11.00 for de yngste, mens Øgendahl og Bjerg står klar igen til aften. Der er stadig billetter og vi kan varmt anbefale en lille fredag til “Vi Elsker Sommer”

Program torsdag den 6. august:

Kl. 11.00 MGP
kl. 18.30 Mick Øgendahl​
kl. 21.00 Rasmus Bjerg “John”

Passer det ikke ind i kalenderen, eller er du mere til Onkel Reje, Sanne Salomonsen og Burhan G. Så er det fredag og lørdag du skal besøge ”Vi Elsker Sommer 2020”.

Program fredag den 7. og lørdag den 8. august:

Kl. 11.00 Onkel Reje
kl. 18.30 Sanne Salomonsen​
kl. 21.00 Burhan G

Alle forholdsregler ifb. med Covid19, er der naturligvis taget højde for og alle pladser er til rådighed med den tilladte afstand. Alle shows/forestillinger er siddende.​

Kom billigere til koncert.
Slots- og Kulturstyrelsen har besluttet, at der i skolernes sommerferie bliver ydet 50% rabat på billetter til ”Vi Elsker Sommer”. Dette betyder at den billetpris du finder på ticketmaster allerede er nedsat med 50% af de tidligere fastsatte billetpriser.

Du kan købe din billet HER.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close