Kultur/EventNyheder

Godt nyt til de østjyske naturnørder

Nu udvider Aarhus det kulturelle udbud med en turistmagnet i international liga for alle, der brænder for naturvidenskab.

Er du en ægte nørd med stor nysgerrighed på alt indenfor naturvidenskab, så kan du godt begynde at glæde dig.

Aarhus kan i  prale af i forvejen prale af flere internationalt anerkendte museer. Aros, Moesgaard og Den Gamle By, lokker hvert år turister fra hele verden til den jyske hovedstand, men nu tyder meget på, at der er endnu et trækplaster på vej, i form af et nyt Nature- & Science Museum.

“Byen bliver større, grønnere og mere bæredygtig, og derfor har vi brug for en naturvidenskabelig milepæl på internationalt niveau til at løfte byen,” siger Bo Skaarup, direktør for Naturhistorisk Museum.

Forundersøgelser er allerede lavet, takket være millionbidrag fra Salling Fondene og Aarhus Kommune.

“Vi er glade for at kunne være med til at støtte den fortsatte udvikling af det kommende Nature & Science Museum Aarhus, der ligger i naturlig forlængelse af forundersøgelserne, som vi støttede tilbage i 2018. For os er det vigtigt at bakke op om ambitioner som disse, der løfter Aarhus og er med til sikre en bæredygtig udvikling i byen. Alt sammen i tråd med vores ønske om at give spændende og relevante oplevelser tilbage til borgerne,” fortæller bestyrelsesformanden for Købmand Herman Sallings Fond, Jens Bjerg Sørensen.

Det nye Nature- & Science Museum skal formentlig ligge på Aarhus Havn.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også
Close
Back to top button
x