Betalt indhold

Gør din båd sommerklar

Dette indhold er sponseret

Sommeren nærmer sig, og det varmere vejr står for døren. Dagene begynder at blive lysere, og solen går senere ned. Alt dette giver anledning til at komme mere ud i det fri og nyde det gode sommervejr. I takt med sommeren er rundt om hjørnet, betyder det for mange, at de skal klargøre deres båd. Du kan her blive klogere på, hvordan du gør din båd sommerklar.

Gammel maling

Hvis du har en intention om, at du gerne vil male din båd, skal du tjekke op på antallet af lag af den gamle maling. Der må ikke være mange lag af den gamle maling, da det i sidste ende kan give dig problemer, hvilket du nok helst vil undgå. Hvis du vælger af male på den gamle maling, kan du risikere, at den nye maling hurtigt falder af. For at undgå en situation som denne, kan det være nyttigt at starte med at slibe den nuværende maling af, og herefter anvende bundmaling.

Det er vidt forskelligt, hvor ofte en båd har behov for bundmaling, da det afhænger af, hvor meget den benyttes. Desuden spiller kvaliteten af bundmalingen også en rolle. Du bør derfor overveje, om du ønsker at male båden hvert år, eller investere i en dyrere bundmaling, så du slipper for at male båden hvert år.

Pakkeliste til båden

Når du skal ud at sejle, er det vigtigt, at du husker de nødvendige ting herunder sygesikringsbevis, medicin og lommelygte. Det er altid en god ide at have redningsveste liggende i båden, og hvis du har en hund, er det nyttigt med en redningsvest til hund. Selvom du sejler i sommerperioden, kan du opleve at blive kold af at sejle, og det kan derfor være nødvendigt at huske varmt og vindtæt tøj. Dog skal du huske på, at du skal tage tøj med, som gerne må blive snavset. Det danske vejr kan hurtigt ændre sig, så derfor kan det være nødvendigt med regntøj, så du undgår at blive kold. Dog skal du altid huske at pakke en solhat og solcreme, da solen er stærk, samt husk badetøjet, hvis du får lyst til en dukkert.
Måske har du planlagt en flerdagstur på det åbne hav, hvor I skal sejle fra havn til havn. Hvis dette er et tilfælde, kan det være nyttigt at pakke en madpakke og drikkevare ned, så I ikke bliver sultne under sejladsen.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x