LivsstilNyheder

Guide to Move: Vi hjælper dig i gang

Guide to Move i Holstebro Kommune støtter børn og unge i at begynde til en fritidsaktivitet som f.eks. idræt, spejder eller dans

Ind imellem kan det være svært for børn og unge at komme i gang med en aktivitet i fritiden, fordi det hele virker lidt uoverskueligt.

Men det er der heldigvis råd for.

Hvis du og din familie har brug for vejledning og praktisk hjælp til at finde en spændende aktivitet, hedder løsningen i Holstebro Kommune Guide to Move. Det er et kommunalt tilbud, hvor fritidsguider støtter børn og unge i alderen 0-18 år i at begynde til en fritidsaktivitet som f.eks. idræt, spejder eller dans.

Parate til at hjælpe

Guide to Move henvender sig til de børn og unge, som endnu ikke går ikke til en fritidsaktivitet, men som gerne vil. Det kan f.eks. skyldes, at børnene synes det er svært at komme i gang med en fritidsaktivitet eller har særlige behov. Det kan også være, at du som forælder har svært ved at hjælpe børnene i gang.

Fritidsguiderne er parate til at hjælpe dig og din familie med at finde rundt i de mange fritidstilbud, så du kan komme i gang med det, du gerne vil. Oven i købet er der mulighed for at få økonomisk støtte til kontingentbetaling i form af et fritidspas.

Tryg opstart

De frivillige guider i Guide to Move sørger for, at børnene og deres familier får en tryg og god opstart i en forening.

Guiderne følger børnene og deres forældre ud i foreningen de første par gange. Senere kontakter de familien og følger op på forløbet.

Du kan få mange flere oplysninger samt søge om fritidsvejledning/fritidspas på hjemmesiden www.holstebro.dk/guidetomove.

Guide to Move er et samarbejde mellem DGI Vestjylland og Holstebro Kommune.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close