KulturTeater

Hellere John end Joy Mogensen

Caspar Phillipson "Late night show" på Posthus Teatret

Af; Claus Peuckert.

Det er et af Københavns mindste og hyggeligste teatre, og han repræsenterer noget af tidens fineste og mest enkle underholdning; Caspar Phillipson – som du måske genkender som ham, der spillede John F. Kennedy i filmen Jackie fra 2016.

Caspar Philipson underholder med musikalsk vid – og bid – på bedste music-hall vis; galant påklædt i bemærkelsesværdig rød jakke og klædelig butterfly, stiller Caspar sig til rådighed for publikum med et repertoire, der er hentet hos mestre som Tom Lehrer og Monty Python.

Krydret med danske klassikere fra bl.a. John Mogensen,Bent Fabricius Bjerre og Klaus Rifbjerg, som ansporer til fællessang med publikum, der er placeret med coronapassende afstand.

Sangene bindes på fornem vis sammen af  Caspars skæve og sjove (ofte ret sjofle) betragtninger omkring Coronakonsekvenser og omstændigheder. På godt og ondt…

Jeg er ikke sikker,men jeg vil tro, at det er den bedste times one-man underholdning, man for tiden kan finde i København. Caspar Phillipson er dygtig. En kompetent entertainer, der har sin skuespillerfaglighed at trække på – han trives i rampelyset, og så er setuppet sjældent vellykket. Der er noget uendelig fint og trygt og sanseligt ved det lille teater og dets ukurante kulisse, der giver plads til, at publikum kan læne sig afslappet tilbage og fokusere på indholdet. Det føles som en oplevelse, man er sammen om – og man er godt underholdt; både musikalsk og indholdsmæssigt, for han mener noget med det.

Så har du ønsket om at istemme lidt fællessang og grine i godt selskab,så tag forbi Posthusteatret og hils på Caspar.

 

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close