Kultur/EventNyheder

Holstebro Åben med fuldt blus på oplevelser

Fredag den 3. september bliver en stor eventdag for alle som trænger til oplevelser, kultur og aktiviteter. Landbruget kommer til byen, Open by Night, Gadeidrætsfestival og Åbent Slagteri. Og masser af aktiviteter for børn og unge ved biblioteket og kirken.

Tjek programmet for Holstebro Åben på www.holstebro.dk/åben

Landbruget kommer til byen, hvor du bl.a. kan opleve de hurtigste svin i Holstebro til grisevæddeløbet. Bliv klogere på korn, fåreklipning og uld. Kom tæt på spædekalve og nyklækkede kyllinger. Se veterantraktorerne og hør de gamle motorer. Der er burger-bygning, stande og madskole for børn. Og Tørfisk på scenen og friske af slagsen til auktionen.

Handelsbyen er åben til kl. 22.00. Tjek handelsstandsforeningens avis

Du kan også bygge fremtidens Holstebro af genbrugsmaterialer i samarbejde med Shane Brox – kendt fra tv-udsendelsen Shanes Verden.

Rodeogris, pattegris og Gurli Gris

Børnene får en festdag på Kirkepladsen og Holstebro Bibliotek. Her er der bl.a. halmrutsjebane og skattejagt i korncontainer. Du kan tage et kørekort til pedaltraktoren, holde en kanin eller prøve Rodeogrisen. Der er ATV-bane, skydetelt, kæphestebane, ringridning og hoppeborg. Der er folkedans, fotoudstilling, lege, spil og quizzer.

Holstebro Kirke lokker med kagebuffet og helstegt pattegris, gospel og natkirke.

Oplev Slagteriet ude og inde

I den nordlige del af midtbyen er der Åbent Slagteri, hvor du kan opleve et væld af aktiviteter, overraskelser, nye værksteder og byrum. Mød stedets aktører og foreninger. Der er alt lige fra rundvisning i bygningen og international kunstudstilling til dansenat og regnbue-fest med Drag Queen Bingo. Læs mere på Slagteriets hjemmeside

Gadens puls

Samme dag er der gratis Gadeidrætsfestival med DGI, Bevæg dig for livet, sportsklubber- og foreninger samt Slagteriets egne aktører. Streethallen er åben, og du kan bl.a. prøve kræfter med parkour, skate, basket, streethockey og vikingekamp. Læs mere om gadeidrætsfestivalen

 - logo

 

Relaterede artikler

Back to top button
ANNONCE