ErhvervNyhederUncategorized

Holstebro Kommune: Hjælp til kriseramte virksomheder inden for mink-branchen

Corona-rådgivning - få rådgivning til at ansøge regeringens særlige varslingspulje til kriseramte virksomheder i minkbranchen

Vi har mulighed for, i samarbejde med din virksomhed, at ansøge regeringens særlige varslingspulje til kriseramte virksomheder i minkbranchen. Puljen er målrettet mindre virksomheder på under 20 ansatte, der er ramt af krise som følge af corona.

Jobcentret vil i den forbindelse tilbyde at afdække, om de muligheder regeringen har iværksat i deres hjælpepakke, på nogen måde kan bringes i anvendelse for dine medarbejdere eller dig.

Hvem kan få hjælp fra puljen?

  • Afskedigede medarbejdere i opsigelsesperioden.
  • Virksomhedsejere, som er i gang med en hel eller delvis nedlukning og afvikling af deres virksomhed, i afviklingsperioden.
  • Ledige, som er berettiget til at modtage dagpenge eller kontanthjælp, eller som er ledig selvforsørgende, og som er afskediget fra eller er ophørt med at drive en mindre virksomhed.

Hvilken hjælp kan der tilbydes?

Jobcentret kan til den enkelte person tilbyde følgende:

  • Jobsøgningskurser sammenlagt op til 2 uger.
  • Opkvalificering, herunder efter- og videreuddannelse i sammenlagt op til 8 uger. Opkvalificeringen skal være inden for områder, hvor der forventes mangel på arbejdskraft.
  • Udarbejdelse af en plan for, hvordan personen hurtigst muligt opnår ny beskæftigelse.

Vil du vide mere?

Kontakt Jobcenter Holstebro for at høre om netop din virksomheds og dine medarbejers muligheder.

Ring til afdelingsleder Per Frost på +45 9611 3975 eller send os en mail på jobcenter@holstebro.dk – mærk venligst mailen ‘Corona-rådgivning’

 - logo

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close