HelbredNyheder

Holstebro Kommune: Øget testkapacitet, men ingen generelle restriktioner

I går eftermiddags blev borgmester H.C. Østerby kontaktet af ældre- og sundhedsministeren, der forhånds-orienterede ham om, at ministeren på mandag vil opfordre alle Holstebro Kommunes borgere til at lade sig teste og dermed komme smittekæderne til livs.

-Jeg vil på det varmeste opfordre alle borgere til at tage imod muligheden for at blive testet, så vi sammen kan hjælpe med at bryde smittekæderne og få vendt smittetallet, udtaler H.C. Østerby.

Test, test, test

I en længere periode er personalet i plejesektoren blevet testet rutinemæssigt. Rutinetjekkene har betydet, at der er fundet corona-smitte blandt ansatte, der ingen symptomer har haft.

– Det understreger vigtigheden i, at vi alle lader os teste. Jeg har fået oplyst, at vi allerede i næste uge vil få forøget testkapacitet hertil, så det bliver bedre og nemmere for os at blive testet, siger borgmesteren og fortsætter.

– Jeg forventer derfor ingen tiltag med generelle restriktioner, som kommer til at berøre os alle. Så der er ingen, der skal være bekymret for fx lukningen af kommunegrænser. De restriktioner, som Nordjylland blev mødt med, kommer IKKE til os, siger H.C. Østerby

Borgmesteren er blevet lovet, at der kommer yderligere og mere præcise oplysninger fra Ældre og Sundhedsministeriet på mandag.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x