ForsideForside FremhævetForside GallerierGalleri

Holstebro Politi hædrer 2 ansatte efter brand på institutionen Skovvang

Dusør for resolut og modig indsats ved stor brand på boinstitutionen Skovvang i Holstebro

Holstebro Politi udtaler:

Torsdag den 2. december var Holstebro – og det meste af Danmark dækket af sne, og Mette var sent på den, da hun kørte på arbejde. Derfor kom hun og kollegaen Jacob, der begge arbejder på institutionen Skovvang, også senere ud til den borger de skulle besøge den morgen. Men det viste sig at det skulle redde liv.
På vej ud til borgeren opdagede de en brand i ejendommen med flere lejligheder. Hurtig fik de kontakt til lejlighedernes beboere, der blev reddet ud.
Branden udviklede sig voldsomt, og allerede da Mette og Jacob kom derud var der en massiv røgudvikling. Deres hurtige indsats med både at redde beboere og alarmere brandvæsenet havde afgørende betydning for, at ingen mennesker kom alvorlig tilskade, “udtaler politiinspektør Hans Roost” og fortsætter:
Det er meget forskelligt hvordan man reagerer, når man pludselig står i en så alvorlig og akut situation som denne. Mette og Jacob tænkte klart og handlede resolut og modigt og var derved med til at redde liv. Det har vi idag sagt dem tak for, og tildelt dem en symbolsk dusør, slutter Hans Roost.

Back to top button
ANNONCE