Sport

Enderleit før Ribe-Esbjerg: Fight og intensitet bliver nøglen

Af Morten Toft

22-årige Nikolaj Enderleit skiftede i sommers fra Ribe-Esbjerg HH til TTH Holstebro. Lørdag aften kl. 20.00 møder han sin tidligere klub i en vaskeægte knockout kamp i Santander Cuppens 1/8-finale.

– Det er altid specielt at møde sin gamle klub. Det er noget jeg har prøvet før, og det er bare en tand sjovere end andre kampe. Der er både en form for respekt, men samtidig en iver for at slå sine tidligere holdkammerater, så det er en sjov følelse, siger Nikolaj Enderleit, der står foran sin officielle debut i TTH Holstebro.

Den nye TTH-back har naturligvis et godt kendskab til den kommende modstander, og han fastslår, at det er et stærkt Ribe-Esbjerg mandskab man møder i knald eller fald kampen.

– Det er ingen hemmelighed, at Ribe-Esbjerg havde sine vanskeligheder i sidste sæson med et nyt hold, der havde brug for tid til at finde deres fælles styrker. Jeg ved at de i år har haft en rigtig fin opstart, hvor de har set gode ud i deres træningskampe, så jeg er overbevist om at vi møder et stærkere mandskab end det vi så i sidste sæson, fortæller Enderleit om sin tidligere klub.

Poleret og flot håndboldspil er typisk ikke det som man forventer i sæsonens første kampe, og derfor har Nikolaj Enderleit også sit fokus på andre parametre før lørdagens knald eller fald kamp.

– Det er irrelevant at analysere på, hvem der har det stærkeste hold lige nu. Her i de første kampe er det ofte ikke det håndboldmæssige, som afgør om man vinder. Det handler mere om at vi bringer den rette intensitet, fight og engagement mod Ribe-Esbjerg. Det flotte håndboldspil må komme senere, slutter Nikolaj Enderleit.

Santander Cuppens 1/8-finale mellem Ribe-Esbjerg og TTH Holstebro starter lørdag kl. 20.00 i Ribe Fritidscenter.

Du kan følge kampen med liveupdates på www.tophaandbold.dk/tth-h

 

Kom med til ligasæsonstart i Gråkjær Arena Holstebro

Torsdag den 29. august begynder ligasæsonen endelig, og for TTH Holstebro starter sæsonen med et dobbeltbrag i Gråkjær Arena. På denne aften møder TTH-damerne EH Aalborg kl. 18.00, efterfulgt af TTH-herrerne mod Mors-Thy Håndbold kl. 20.00.

Køb din billet HER

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close