Erhverv

En rutineret kulturkvinde

Holstebro Kommunes nye kulturkonsulent har en lang og bred erfaring fra det midt- og vestjyske kulturliv

Det er et velkendt ansigt og ikke mindst en rutineret kulturkvinde, der fra 1. september skal være kulturkonsulent i Holstebro Kommune.

Det bliver 48-årige Linda Stenholt Jensen, der i det seneste års tid har været årsvikar for projektlederen for Kulturaftalen I Midt og Vestjylland og Kultursamarbejdet I Midt og Vestjylland. Det har været et spændende år med mange gode oplevelser og udfordringer I samarbejde med kulturinstitutioner og kulturaktører I Skive, Struer, Lemvig, Holstebro, Herning, Ringkøbing-Skjern og Ikast-Brande kommuner.

Super glad

Nu tager Linda Stenholt Jensen skridtet videre, og hun er super glad for nu at få muligheden for at videreudvikle sit samarbejde med Holstebro Kommunes kulturliv.

– Holstebro har en lang og spændende tradition for at se kulturens kvaliteter i forhold til kommunens borgere. Det har været med til at skabe et bredt favnende og fagligt dybt forankret kulturliv, og jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet, siger hun.

Kulturelle barnesko

Linda Stenholt Jensen er uddannet Cand. Mag. i engelsk og religion. Hun begyndte sin karriere ved Foreningen Kulturremisen i Brande, hvor hun trådte sine kulturelle barnesko i projekterne Swinging Europe og International Workshop for Billedkunstnere.

I 2011 fulgte hun med Swinging Europe til Herning og var bl.a. med til at arrangere årsmøde for foreningen ”International Association of Schools of Jazz”.

Efter en afstikker til Thisted Kommune, hvor hun var ansat som kulturkonsulent og var med i initiativgruppen bag den nye billedskole, kom hun tilbage til RemisenBrande. Her arbejdede hun med at skabe og formidle entreprenante opgaver fra bl.a. erhvervs-, kultur- og foreningsliv til grundskoler og ungdomsuddannelser i Aarhus, Ringkøbing-Skjern, Skive, Struer, Ikast-Brande og Herning.

Derefter gik turen til Holstebro.

Linda Stenholt Jensen bor med sin mand og tre børn i Uhre ved Brande.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close