Sport

Allan Damgaard: Stor cadeau til hele holdet

Af Morten Toft – Foto: Fotograf Ole Mortensen

Allan Damgaard var en af de fremtrædende profiler, da TTH Holstebro lørdag aften kvalificerede sig til Santander Cuppens kvartfinaler.

Med fem mål blev den hjemvendte TTH-playmaker en stor faktor til 28-27 sejren over Ribe-Esbjerg HH, og der var stor lettelse og glæde at spore hos Allan efter sejren.

– Det er så fedt, at vi slår Ribe-Esbjerg på deres hjemmebane i en vind eller forsvind kamp. Det er på ingen måde et nemt sted at spille, men jeg synes vi tacklede opgaven helt perfekt, siger Allan Damgaard og uddyber:

– Selvom vi i anden halvleg blev presset, og kom bagud et par gange, så viste vi en “coolness”, hvor vi tager det roligt og kæmper os tilbage uden at stresse. Det er virkelig stærkt, at vi kan udvise den ro i en svær kampsituation med så mange nye på holdet. Jeg er virkelig stolt af hele holdet, og jeg synes i den grad, at det var en holdpræstation som bar sejren hjem, slutter Allan Damgaard.

TTH Holstebro kan nu se frem til en Santander Cup kvartfinale-lodtrækning.

 

Kom med når TTH Holstebro åbner ligasæsonen

Torsdag den 29. august åbner TTH Holstebro ligasæsonen med et dobbeltbrag i Gråkjær Arena Holstebro. På denne aften møder TTH-damerne EH Aalborg, efterfulgt af TTH-herrerne mod Mors-Thy Håndbold.

Køb din billet til kampene HER

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close