Kultur/Event

Insekter på menukortet

Pop-up madkursus.

Hvordan smager insekter, og kan de bruges i madlavning?

Det kan du få svar på, når insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK holder pop-up madkursus med insekter på menukortet.

Du kan lave din egen insektpesto med sæsonens krydderurter.
Hør også, hvordan du kan bage brød med insektmel.

Dette mini-madkursus er for dig, der har lyst til at eksperimentere og lege med vores nye proteinressource – de spiselige insekter.

BUG AMOK har fokus på potentialet for spiselige insekter som hverdagsmad og vil gerne udfordre madkultur og bæredygtighed.

Gratis – bare mød op

14.10.19

Tid 11:00 – 14:00
Pris Gratis
Lokalitet Børnebiblioteket
Målgruppe For alle

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close