Sport

Super udesejr til TTH herrerne

17.11.2019 | Af Simon Frederiksen

TTH Holstebro tog søndag eftermiddag et stort skridt mod videre avancement i EHF Cup’en, med en 5 måls sejr.

En lidt rodet start med en udvisning til Kildelund, med stillingen 3-2 de første 5 minutter og med flere redninger i begge ender. På trods af et flot fremmøde i hallen med god stemning, blev det dog aldrig den klassiske østeuropæiske heksekedel.

Efter 15 minutter lød stillingen på 7- 6 til hjemmeholdet, pga. et par personlige fejl i TTH angrebet, gav 2 hurtige kontraer til hjemmeholdet. Plzen spiller generelt hele kampen meget indover midten hvor især Tau og Christoffer får lukket rigtigt godt ned, men på trods af godt forsvar får vi ikke helt gang i farten og kontramaskinen.

De sidste 3 minutter virker Plzen mere trætte i forsvaret og giver bedre plads til skud fra TTH skytterne, som sikre en pausestilling på 12-16.

Westerholm kom med en opsang i pausen, omkring skarphed i detaljerne, men effekten kom først efter der var spillet 40 minutter. Med et par gode aktioner fra Simon Gade som gav et par hurtige mål i den anden ende blev stillingen 21-26.

Generelt blev ingen af holdene hjulpet af en alt for hård linje fra de russiske dommere som ikke gav lov til ret meget i nogle af enderne. Det giver masser af spilstop med henstillinger og diskutioner. Frandsen kommer ind fra de sidste 3 minutter og snupper en redning på straffe og bagefter en mere ude fra, Kampen slutter 25-30.

En lidt skarpere indsats i nogle afslutninger og fejl afleveringer kunne have givet en større sejr og lukket runden inden returkampen, men generelt en sikker sejr hele vejen igennem.

Kampfakta

Turnering: 2019/20 EHF Men’s Cup Qualification Round 3

Talent M.A.T. Plzen # TTH Holstebro 25-30 (12-16)

TTH Holstebro:
Redninger: Sebastian Frandsen 3,  Simon Gade 13
Målscorere: Magnus Bramming 14, Christoffer Cichosz 2,  Kasper Kildelund 2, Allan Damgaard 3, Kay Smits 1, Johan Meklenborg 5, Nikolaj Enderleit 3,

Talent M.A.T. Plzen:
Målscorere: Jakub Douda 4, Šimon Machác 1, Tomas Nejdl 1, Milan Ivancev 3, Jakub Tonar 2, Petr Vinkelhöfer 3, Jan Stehlík 1, Jan Chmelik 6, Jakub Šindelár 3,

Udvisninger:
TTH: 4
Talent M.A.T. Plzen: 4

Tilskuertal: 1010

Returkampen spilles i Gråkjær Arena lørdag d. 23 november, kl. 15.00. Inden da skal Westerholm & Co i aktion igen allerede på onsdag i en spændende kamp mod de stærke fynboer fra GOG.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close