Sport

Årets Lion Pris til håndbold for udviklingshæmmede

20.11.2019 | Af Simon Frederiksen

TTH Holstebros Special Olympics håndboldhold har modtaget ”Årets Lions pris Holstebro 2019”. 33 spillere er med i projektet med håndbold på mixhold for udviklingshæmmede.

På vegne af TTH Special Olympics modtog træner Søren Frøjk prisen ved et arrangement i Lions. Prisen består af et diplom og kr. 10.000.

Præsident i Lions Holstebro Torben Vestergaard begrunder valget af TTH Special Olympics med følgende ord: – I Lions støtter vi sociale indsatser, og I gør en stor social indsats i TTH Holstebro Special Olympics, fortalte Torben Vestergaard, der også hyldede det stærke trænerteam bag holdet.

De 33 spillere er inddelt på tre hold og har seks trænere. Trænerteamet består af Jesper Byskov, Anne Mose, Sofie Mose, Jette Ellebæk og Mogens S. Poulsen.

Special Olympics er en international idrætsorganisation, der henvender sig til personer med udviklingshandicap. Formålet er at tilbyde idræt af høj kvalitet og give udøverne gode idrætsoplevelser, der er med til at gøre dem mere selvstændige og opnå højere selvværd.

Hos TTH Holstebro er der stor stolthed over klubbens Special Olympics hold.
– Det er en fornøjelse at se og mærke spillernes store engagement, både for deres egen håndbold og for ligahåndbolden i TTH. Deltagerne i Special Olympics er ofte i Gråkjær Arena for at bakke ligaholdene op, og samtidig er de flere gange i sæsonen med i vores indløb. Teamet bag holdet gør en stor flot indsats og det er meget velfortjent at de opnår den flotte hæder af Lions Holstebro, siger John Mikkelsen.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også
Close
Back to top button
x