Kultur/Event

Jul med Gospel D’Light 2019 på Nørre Vosborg

Vi glæder os til en aften hvor julestemningen er garanteret!

Der er garanteret julestemning når Gospel D’ Light vanen tro, indtager herregården. Gospel D’Light består af 27 af landets bedste gospel sangere, håndplukket til netop dette kor, som blev oprettet i 2006.

Koret ledes af den prisbelønnede sanger og dirigent Ole Jørgensen. Med sin entusiasme og indlevelse spreder han, sammen med koret, en glæde og varme, man kan leve længe på.

Koret arbejder konstant med at dygtiggøre sig, såvel musikalsk, samt med det at nå ”ud over scenekanten”. Der arbejdes meget med trivsel i koret, for kun der, opnås det bedste resultat. Alle steder samler det fulde huse og der er god respons, hvor koret kommer frem. Et skønt og blandet repertoire med både juleklassikere og nyt materiale, er blot noget af det du kan se frem til.

Nørre Vosborg

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close