Kultur/Event

Sjovt og rørende juleteater på Knudsens

Knudsens og Knudsens baggård bliver omdrejningspunkt for hygge, underholdning og aktiviteter

Black Box Theatre og Teater O har skabt en livsbekræftende og sjov juleforestilling, som man kan opleve på Knudsens fra den 11. til den 22. december – i weekenden to gange dagligt.

Samtidig får Musikteatret Holstebro og Holstebro Handelsstandsforening omdannet baggården bag Knudsens til en kæmpe juleoase med hygge, underholdning og aktiviteter.

Livsbekræftende

Juleforestillingen ’Så er det endelig hjul’ handler om altid at bære sine minder med sig og altid tro på det gode.

– Det er en livsbekræftende fortælling om en mand, hans barndom og hans ukuelige tro på julemanden. Julen er hjerternes fest, den er fuld af hygge og kærlighed, og det samme er forestillingens hovedperson, Rasmus Hjul, fortæller direktør for Musikteatret, Anders Jørgensen.

Forestillingen foregår selvfølgelig i december, og Rasmus Hjul kommer kørende på sin kassecykel, som han har arvet fra sin far – den store gøgler, Ole Maler.

Kassecyklen er fuld af Ole og Rasmus’ ting. Der er historier i den cykel. Fantastiske, finurlige, vilde og sjove historier. Sande historier og løgnehistorier spundet af det pure opspind. Rasmus er på vej til sin far for at synge julen ind. Rasmus og hans far er vilde med Kim Larsen, og til enhver lejlighed i livet er der en Kim Larsen sang, der passer – selv til jul.

Juleoase

Baggrunden for at forvandle baggården ved Knudsens til en magisk juleoase med masser af underholdning, sang, musik og aktiviteter i hele december er, at Musikteatret og Handelsstandsforeningen vil gøre Knudsens baggård mere attraktiv og klar til brug for specielle pop up-events hele året.

Kreativ leder Ulla Armose skaber juleoasen i baggården sammen med ”Blomstermanden” Johnny Haugaard Christensen fra Herning. De får hjælp fra blandt andet elever fra musisk-kreativ produktion på FGU-skolen i Holstebro og en håndfuld pensionister fra det kreative element.

– Vi får udstyret baggården med faste installationer som møbler, lys, lyd og så videre, og så er tanken at man kan booke det, hvis man har en event, man gerne vil placere her, forklarer hun.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close