112Motor

Nej, dette er IKKE en førerhund

Politiet opfordrer til at passe på hinanden i trafikken

Midt- og Vestjyllands Politi har delt et noget anderledes fartkontrolfoto på Twitter. Der er to hoveder bag rattet – naturligvis med afdækkede øjne af hensyn til anonymiteten – men det der vækker opmærksomhed er, at det ene hoved tilhører en hund.

“Det kan godt være, vovsen er god som vagthund derhjemme. Men lad være med at satse på, den er på vagt for dig, når du kører bil. Bilisten her overtræder ikke bare fartgrænsen, men også reglerne om, at føreren skal have frit udsyn,” skriver politiet i beskeden.

Vi går ikke ud fra, at en førerhund også kan regnes som fører af en bil?

Midt- og Vestjyllands Politi slutter beskeden med en opfordring til alle, om at passe på sig selv og hinanden i trafikken.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close