112

Politimand idømt 30 dages ubetinget fængsel

Vestre Landsret har stadfæstet en dom fra byretten, hvor en polititjenestemand blev idømt 30 dages ubetinget fængsel for at have videregivet fortrolige oplysninger

Vestre Landsret har stadfæstet en dom fra byretten, hvor en polititjenestemand blev idømt 30 dages ubetinget fængsel for at have videregivet fortrolige oplysninger til en bekendt om, at politiet efterforskede mod en navngiven person, som politiet mistænkte for narkotikakriminalitet.

Byretten fandt, at der forelå særligt skærpende omstændigheder, idet polititjenestemanden var klar over, at ham, han videregav oplysningerne til, kendte den person, som politiet efterforskede mod, således at videregivelsen af oplysningerne indebar en særlig risiko for at påføre efterforskningen i sagen betydelig skade.

Den vurdering var landsretten altså enig i.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close