Erhverv

Drømmer du om at starte virksomhed?

Så gå ikke glip af det succesfulde iværksætterkursus

Hvis du har planer om at starte din egen forretning, eller du lige har startet op, er det en god idé at deltage på det iværksætterkursus, som de tre nordvestjyske kommuner arrangerer to gange årligt.

STARTVÆKST Holstebro, Lemvig og Struer samarbeder om det gratis iværksætterkursus, som gennem seks moduler klæder iværksættere på til at begå sig som virksomhedsejere i egen forretning.

Kursusforløbet starter med en inspirationsaften den 19. februar, hvor fem lokale iværksættere fortæller om deres virksomheder og deler ud af erfaringer med webshops, finansiering, produktion, salg og meget mere.

Desuden vil Erhvervshus Midtjylland komme og fortælle om et stort program målrettet iværksættere med vækstpotentiale. Programmet har en bred vifte af tilbud, der dækker alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgivning.

Derefter følger seks aftener med hvert sit tema, der skal ruste iværksættere til livet som selvstændig. De seks moduler, der har kompetente undervisere, som inspirerer deltagerne med viden og gode råd, finder sted i skiftesvis Holstebro, Struer og Lemvig.

“Vi ved af erfaring, at der er nogle ting, alle iværksættere skal forholde sig til”, fortæller Peter Pasgaard fra STARTVÆKST Holstebro. “På de seks aftener kommer vi bredt omkring og giver en introduktion til økonomi, jura, skat, salg og markedsføring og en masse andet. Det giver en bred base, som iværksætteren kan arbejde videre med. Man kan både blive bekræftet i det, man godt ved, men også finde områder, man måske har brug for hjælp til. Som erhvervskonsulenter bruger vi også kursusforløbet til at tale om vækst. Vi prøver at skubbe lidt til ambitionerne og hjælper iværksætterne med at se hele potentialet i deres virksomhed”.

Skal du med?

Iværksætterkurserne har de seneste år samlet mellem 70 og 90 nye iværksættere både i foråret og efteråret. Udover at opnå ny viden og inspiration til opstart af virksomhed, har kurset også den effekt at skabe grobund for helt nye netværk. Syb aftener i selskab med andre ligesindede giver grundlag for en masse erfaringsudveklsing, etablering af nye kontakter og aftaler om fremtidige samarbejder.

Deltagelse i iværksætterkurset er gratis, men forudsætter, at du har bopæl eller at din virksomhed har adresse i Holstebro, Lemvig eller Struer kommune.

Tema- og inspirationsaften om iværksætteri finder sted onsdag den 19. februar kl. 18.30-22.00. De følgende seks onsdage er der iværksætterkursus i samme tidsrum. Hver aften har et tema, og du bliver klædt på til at starte din egen virksomhed.

Tilmelding sker via STARTVÆKST Holstebros hjemmeside. 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close