NyhederSport

TTH Herrerne spiller første kamp i EHF-gruppespil

07.02.2020 | Af Louise Boo, foto: Preben Callesen 

Spanske Liberbank Cuenca venter i første runde i EHF-gruppespillet. Herrerne, der drog sydpå i morges, spiller kl. 12 på søndag. 

Hvis der skal hentes point på udebane i EHF-gruppespillet, er det mod Liberbank Cuenca. Det vurderer Jonas Porup inden kampen mod gengangerne fra gruppespillet i sidste års EHF.

– Det er nok mest realistisk, at vi henter point mod Liberbank Cuenca. Men vi skal ligge os i selen og spille vores eget spil med fuld koncentration, siger Jonas Porup.

Selvom TTH spillede mod det spanske hold for et år siden, er der sket en del udskiftninger hos Liberbank Cuenca. Men Jonas Porup ser en fordel i at kende nogle af spillerne og de forhold, der er i den spanske hal.

– Det er en meget slidt hal fra 70’erne, hvor man også får sol i øjnene inde på banen. Vi kan drage nytte af, at vi har været der før og ved, at det er de forhold, der venter, siger Jonas Porup.

Derudover tilføjer venstrebacken holdets store bredde som en fordel.

– Det er vores klare force, at vi kan køre på i 60 min og bare løbende skifte ud. Det tror jeg ikke, der er mange hold, der kan præstere, runder Jonas Porup af.

Liberbank Cuenca – TTH Holstebro kan følges på TV3 Max.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close