MotorNyheder

Ny Audi A3 i camouflage

På dette års Geneve Motor Show i starten af marts præsenterer Audi den nye A3 Sportback, der er 4. generation af A3.

På dette års Geneve Motor Show i starten af marts præsenterer Audi den nye A3 Sportback, der er 4. generation af A3. Inden da har nogle få udenlandske medier fået lov til at teste en camoufleret udgave af S-modellen på den vulkanske ø, São Miguel, hvor det spektakulære Azores Rallye køres. På øens udfordrende veje kommer quattro firehjulstrækket og de dynamiske køreegenskaber virkelig til deres ret.

I Danmark er Audi A3 en af Audis vigtigste modeller. Der kører knap 20.000 A3 biler rundt på de danske veje, og i 2019 var A3 den mest solgte model fra Audi. Det kan fx tilskrives det klassiske design, de fintunede køreegenskaber og den gedigne samlekvalitet kombineret med en attraktiv pris.

Den nye A3 introduceres i Danmark inden sommer i år. Sidst på året introduceres desuden en plug-in hybrid variant.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close