NyhederSport

TTH-spiller til udlandet

Efter to sæsoner i TTH søger Laura Jensen nye udfordringer i udlandet.

– Der kom et super tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Både på det håndboldmæssige og personlige plan bliver jeg nødt til at slå til, da muligheden bød sig.

Sådan lyder det fra Laura Jensen om klubskiftet til sommer.

Den hurtige og fintestærke playmaker ser tilbage på en lærerig tid i TTH med en masse ansvar.

– Det har været fedt at udfylde en rolle på holdet og spille sammen med en masse dygtige spillere. Fordi der ikke har været så mange gamle, har vi unge spillere fået ansvar. Og det er ansvaret, som har udviklet mig som spiller, siger Laura Jensen.

Hun fremhæver også positive ting uden for banen, hvor TTH som klub har været med til at forme hende som spiller og person.

– Rent personligt er jeg blevet stærkere, og TTH er bare en rigtig god klub. Jeg forlader en familie med gode vædier om fællesskab og passion, og jeg kommer til at savne det sammenhold, der er på herre- og damesiden. Det giver for eksempel noget specielt at spille de her dobbetkampe, siger Laura Jensen.

Udover dobbeltkampene, som er særligt for TTH Holstebro, sætter hun pris på setuppet i klubben.

– Der er et super professionelt setup, som ikke kun er kendt i Danmark, men også udlandet. Jeg har mange gode oplevelser, og det er heller ikke et endegyldigt farvel til sommer, siger Laura Jensen, der åbner op for et  fremtidigt gensyn med klubben.

20.02.2020 | Af Louise Boo.   Foto:  Preben Callesen 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close