Kultur/EventNyheder

Holstebro Vin-Festival 2020

Smag på mere end 200 forskellige vine til lørdagens store Vin-Festival i Musikteatret

Holstebro Vin-Festival startede på Slagteriet i 2019, hvor 500 gæster deltog og fik indgang til en verden i smags nuancer af forskelligt vin. I år afholdes festivalen i Musikteatret, hvor arrangøren forventer op mod 700-800 gæster. Festvialen starter Kl. 14.00 og fortsætter helt indtil Kl. 20 hvor du som gæst har mulighed for at smage på mere end 200 forskellige kvalitets vine.

”Vi hos Holstebro Events glæder os til at gentage succesen og sørge for at folk får en fantastisk dag med en bred palette af en lang række fantastiske vine fra hele verdenen” fortæller projektleder hos Holstebro Events, Amalie Lundstrøm Andersen.

Til Vin-festivalen vil der være omkring 20 forskellige vin-importører og forhandlere fra hele landet, dette giver festivalens gæster mulighed for at smage på mere end 200 forskellige kvalitetsvine fra mere end 15 forskellige lande.

”Vi har udstiller med fra hele landet – og de repræsentere hver især mere end 2-3 forskellige lande, hvilket giver en god diversitet og blanding af vin fra hele verden. Med så mange forskellige vinimportører er der noget for enhver smag uanset om man er nybegynder i vinverdenen eller dedikeret vin entusiast”

Udover vinudstillerne får Holstebro Vin-festival også besøg af Silvio’s, Vestergades Slagter, Ostemesteren, Spice By Spice og Vestjyske Delikatesser, som vil stå klar med hhv. tapas retter, forskellige oste, pølser og delikatesser.

Det vil blive en dag, hvor man vil kunne udfordre sine smagsløg med de mange forskellige vine og delikatesser.

Til Holstebro Vin-Festival kan der i øvrigt opleves live musik med to kvindelige musikere fra kl. 14.30-19.30.

Musikerne og de forskellige udstiller kan man læse mere om inden på facebook begivenheden – Holstebro Vin-Festival 2020

Billetter til arrangementet kan købes til 225,- på Musikteatrets hjemmeside eller i gågaden ved Estate Wine.

 

Fotos fra Holstebro Vin-Festival 2019

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close