NyhederSport

TTH’s Meklenborg: De var skarpere

Så tæt på…faktisk snublende tæt, men USAM Nimes Gard løb med sejren efter meget tæt anden halvleg. Johan Meklenborg sætter ord på kampen.

Hvorfor er det ikke jer, der får overtaget i kampen, da I kun er bagud 27-28 med to minutter tilbage?

De er skarpere end os til sidst. Vi får ikke afsluttet ordentlig, bliver lidt stressede, så de afgør kampen. Men vi var tæt på. Så det er manglen på vores egen skarphed, der gør, at vi ikke får en sejr. For jeg synes ikke, de var vanvittigt imponerende i dag. Det var os selv i dag og særligt de første 20 minutter, hvor vi kommer dårligt fra start og halter bagud. Anden halvleg gik fint.

Det gik jo mere end fint for dig – topscorer for TTH med 8 mål og kampens spiller for TTH – hvad var det, som lykkedes i dit spil?

Jeg kommer i nogle okay situationer, hvor jeg kan skyde henover en flad 3’er. Og så har jeg en del fine angreb, hvor jeg kommer på ydersiden. Jeg bliver bragt i nogle gode situationer, hvor de fleste skud ender i mål.

Med 3 nederlag i 3 kampe i EHF-gruppespillet. Hvad skal der ske nu?

Det er jo ikke så sandsynligt mere at gå videre. Selv hvis vi bliver nummer to, er det jo ikke alle 2’ere, der går videre. Men vi skal have point. Vi kan ikke slutte ude i Europa uden point. Så vi kan bruge de sidste kampe på at blive så gode som mulige. Vi vil ud af gruppespillet med æren i behold. Det betyder, at vi skal have nogle point. Forhåbentlig mod Cuenca på hjemmebane. Det er på papiret en kamp, vi skal vinde.

23.02.2020 | Af Louise Boo   Foto:  Preben Callesen 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close