ErhvervNyheder

Vigtig kundeinformation om Freshona økologiske flåede tomater

Lidl oplyser at der kan forekomme små stykker af zinkbelægningen i produktet

Der er ved nogle dåser af ”Freshona økologiske flåede tomater” med holdbarhed 31-12-2020 og Lot-nr. L366NDA konstateret, at zinkbelægningen løsner sig fra indersiden af dåsen, og derfor kan der forekomme små stykker af zinkbelægningen i produktet.

Produktet bør kasseres eller leveres tilbage til nærmeste Lidl-butik, hvor beløbet refunderes, også uden forevisning af kassebon. Produktet har været solgt i alle Lidl-butikker i hele Danmark. Lidl Danmark beklager de gener, som dette måtte medføre.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close