ErhvervNyheder

Trafiklys slukkes – kør forsigtigt

Torsdag aften og nat slukkes to af de gamle signalanlæg på Enghavevej i Holstebro, mens nye bliver sat op og tilsluttet.

Holstebro: Som du sikkert har bemærket, er der vejarbejde på Enghavevej mellem Viborgvej og Jeppe Schous gade. Her er sidste etape af arbejdet med at etablere enkeltrettede cykelstier på strækningen mellem Nørreport og rundkørslen ved Sønderport i gang.

 

På torsdag den 27. februar kl. 17.30 slukkes de to gamle signalanlæg på Enghavevej ved Viborgvej og Jeppe Schous Gade. Og så går entreprenøren i gang med tilslutte de nye anlæg.

 

Overhold vigepligt

 

Det betyder, at man skal køre meget forsigtigt gennem krydsene, da signalanlæggene bliver sorte. Og det er vigtigt at følge skiltningen og overholde sin vigepligt.

 

– Vi forventer, at signalanlæggene er i drift senest fredag morgen. Men også derefter opfordrer vi til, at man, så længe vejarbejdet står på, kører ekstra forsigtigt og tager hensyn til sine medtrafikanter og vejfolkene, siger kommunens koordinator i Team Anlæg, Jeanette Jørgensen.

 

Hun regner med, at vejarbejdet er færdigt ved udgangen af april. Med de nye enkeltrettede cykelstier, svingbaner og trafiklys bliver trafikken mere glidende og sikker.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close